Marraskuun Ruokakeskiviikossa taiteillaan ruoan kanssa
Syö oma taideteoksesi! Sukella taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan marraskuun Ruokakeskiviikossa Suomen maatalousmuseo Sarassa. Porkkanasta Picassokso -työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Millaisista ruoka-aineista sinun palettisi koostuisi? Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi juoman kera!
Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Suosittelemme pajaa iloisille työ- ja ystäväporukoille. Pajan vetäjänä toimii museolehtori ja taidekasvattaja Aino Malminen Hotelli- ja ravintolamuseolta.
Marraskuun Ruokakeskiviikko on 13.11. klo 16. Ruokakeskiviikko kestää noin 2 tuntia ja osallistumismaksu on 10 €.
Maksun voi suorittaa pankkikortilla museon infoon tai käteisellä saapumisen yhteydessä.
Ruokakeskiviikko on museon päärakennuksen viereisessä rakennuksessa Aitta-tilassa.
Marraskuun Ruokakeskiviikkoon on tilaa 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.
Ilmoittautumisaika on 21.10. -11.11.2024 osoitteeseen senna.levonen@sarka.fi tai museon infoon p. 02 763 7700