Helsingin kaupunginmuseon tutkimuspäällikkö ja 70-luku tarjoittimella -kirjan kirjoittaja Minna Sarantola-Weiss luennoi 70-luvun ruokakulttuurista.
Ruokakeskiviikko järjestetään joko hybridi- tai kokonaan etätapahtumana. Linkki tapahtumaan tulee Sarka-museon kotisivuille tapahtumapäivänä.
Vuonna 2021 Sarka-museo järjestää Ruokakeskiviikko-nimisen luento- ja tapahtumasarjan. Ruokakeskiviikkoina syvennytään Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyn sekä muiden museon ruoka-aiheisten näyttelyiden teemoihin. Ruokakeskiviikkoihin on vapaa pääsy ja niitä voi seurata myös internetin välityksellä. Ruokakeskiviikko järjestetään maaliskuussa, huhtikuussa, toukokuussa, elokuussa, syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa.
Comments are closed.